Willem II – NEC Nijmegen

U 18. kolu dohrávce sudaraju dva protivnika koji se kreću sredinom tablice, ali da klize tračnice ni na koji način veliku prednost. Tilburg i Nijmegen je stekao u prvoj polovici sezone devetnaest točaka Unibet klađenje uživo i jedanaesti ili dvanaesti prečka. I lako može poboljšati naš ugled na kraju prošle godine, Willem i održati niz od četiri utakmice bez poraza. Prethodno međusobna atraktivan dvoboj bio je u 7. kolo u Nijmegen je igrao bez golova.

Domaća selekcija pokazao u posljednje četiri ligi odgovara da izgrade osam poena kada su prekinuli sporazumno u omjeru od 0: 0 s Twente i Zwolle rookie iz Go Ahead nadigrao 1: 0, a nedavno je osvojio vrijedan skalp Heerenveen, koji je igrao 2: 1 zahvaljujući dva ciljevi iz španjolski napadač Fran Sola. To bi trebao biti najveći uvredljive oružje također Bet-at-home kasino u proljetnom dijelu, njegovi posljednji šesnaest tekme igrao zabio sedam golova.

Dok Willem daleko na transfer tržištu Unibet prenose uživo nije bio jako aktivan, a kadar NEC izblijedjele nekoliko promjena. Najzanimljiviji događaj je dolazak mladi švedski napadač Larsson Jordan, koji je otišao u stopama svog slavnog oca Henrika. Poput njega, 1993. godine prelazi u Nizozemskoj.


Jordan je odlazak se očekivalo jer je njegov matični klub Helsingborgs IF degradirani na drugoj švedskoj ligi.

Osim toga on je došao na posudbu iz Vaduza u Lihtenštajnu veznjaka Ali Messaoud trenutno također govori o dolasku Simon Therna natjecateljskog Heerenveen. Gosti su uspjeli postići gol u Eredivisie u prethodna dva susreta. Prvo je igrao kod kuće u Den Haag 3: 0, a zatim je osvojio bod s Excelsior nakon rezultatom 2: 2. U ovom trenutku, nedostaje im Leiwakabessyho (probleme sa stražnje bedreni mišić) i da Alija Messaoud.

Tilburg će morati raditi bez Heerkens (poteškoće u trbuhu), nakon problema s tele mišić se oporavlja Brazilski Bruno Andrade i neće biti Ojo. “Mi smo puni očekivanja i želimo graditi na uspješnom kraju prošle godine, to je za nas najbolje pucao,” rekao je kratko domaći trener Erwin van de Looi.