Viidennessä artiklassa meidän historialliset ja taloudelliset sarja

Viidennessä artiklassa meidän historiallisia taloudellisia sarja, puhutaan avainkysymys saapuminen rahaa jalkapallo, joka me ohitetaan, ryntää heti ensimmäinen palkka kiinnike. Nyt, tehtyään kaksi askelta eteenpäin, sinun täytyy ottaa askel taaksepäin. Mutta ensimmäinen, toinen sanoi Uljanov-Lenin – nykyinen tilanne.

Analysoimalla teema “Jalkapallo ja rahaa”, ei voi sivuuttaa psykologinen kanta pelaajat aiheuttanut voimakas kasvu niiden hyvinvointia. Iso raha liian usein vahingoittaa psyyke henkilö, nämä lahjat eivät ole valmiita, ja tämä trauma voi olla vaarallisempaa kuin vahinkoa akillesjänteessä tai vasikka.

Menemättä yksityiskohtiin, voin sanoa, että henkinen tasapaino henkilön tärkeä vastapaino järjestelmä. Tulevaisuudessa Kiinan virkamiesten opiskelu Academy of julkisen palvelun, johtaa pakollinen (opetussuunnitelman mukaisesti) vankilassa, jossa teidät on tuomittu kuolemaan viranomaistoimintaa – sen pakokaasujen. Ja tuomittiin ne, tietenkin, korruptio. Tämä on erittäin hyvä vastapaino halu rikastuttaa itsensä kustannuksella talousarvion. Pistää miettimään, sisältää aivot, virkistää mielen. Joten tässä: tällä viikolla, Jose Mourinho keksi hyvä psykologinen vastapainoksi heidän varakas osastoilla: häviäjä kolmas ottelu peräkkäin, pelaajat “Manchester United” oli pakko päästä kotiin Watford (joka on 300 km) julkisilla liikennevälineillä (juna), sellaisena kuin kuolevaiset, joiden keskimääräinen maan palkka. Tietenkin, matka junassa virkistää ole yhtä paljon kuin vankilan vierailut tulevaisuudessa virkamiehet, mutta ravistaa rauhan se voi varaa. Se on sääli, että meidän valmentajat eivät poimia moderni innovaatio. Lost – kotiin pyörällä. Joka säällä. Ja ei mitään niin paljon ja tuuli. Mutta ei mennä kentällä vihainen ja nälkäinen…

Nyt takaisin historian rahaa jalkapallo. Joten, meillä on vasta 1901, kun se hyväksyttiin ensimmäinen rajoitus palkat pelaajaa (neljä kiloa viikossa). Mutta ennen sitä tapahtui toinen, tärkeä tilaisuus jalkapallon Yleisen ja kaupallisen osa erityisesti, tai edes ensisijaisesti. Laillistaminen ammattitaito ei ole tehnyt jalkapallo kannattavaa liiketoimintaa. Jalkapalloseurat pelataan kerran kuukaudessa Kuppi Jalkapalloliiton ajoittain pelannut hyvin ja treenannut kovaa. Mutta se oli kaikki otettu niin hauskaa, vaikka ammatilliset toimijat. Miksi, sitten, oli vuonna 1901 rajoittaa palkkojen kasvua? Missä tämä eniten kasvua? Mitä palkat nousee?

Vuonna 1870, kun unified jalkapallo oli kahdeksas vuosi Birmingham tulossa Skotlantilainen liikemies William McGregor. Joilla ratkaistaan muun muassa teollisuuden kaupunki, McGregor avaa tekstiili-shop (joka on pian tullut kokoontumispaikka jalkapallofanit, koska McGregor oli yksi ensimmäisistä Britanniassa myydä t-paitoja symboleilla klubi), alkaa kannustamaan paikallisia ole kovin tunnettu joukkue ja on ollut varsin aktiivinen organisaation ja sen asteittaista kehitystä. William oli hyvin energinen mies, ja jos hän oli tulessa joka tapauksessa, se oli todellinen palo.

Samaan aikaan vuonna 1874 Birmingham luo uusi seura Aston Villa. Kolme jäsentä uuden klubin oli etsimässä veturi, johon voisi takertua, ja vihdoin löytynyt McGregor: se on virallisesti kutsuttu ekp: n Neuvoston “Villa”. McGregor arvioi tilannetta – klubi on pelissä lähellä hänen shop, club jäsen William toistuvasti tavannut paikallisen Metodisti Kirkko (huom – ei yökerho, ja Kirkossa, se on hieman erilainen), ja lisäksi joukkue tasaisesti rakennettu Skotlannin Diaspora (maanmiehiään, on aina mahdollista, kun et tunne alhainen, pukeutuminen ruudullinen hameet, juoda olutta ja kiristä Skotlannin malja – auld lang syne, rakas…). William on samaa mieltä.

Mainonta: arvostelut ja yhtiö – lue ja uusille pelaajille ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lukea