Olympique Marseille – EA Guingamp

Kamenovanje nakon poraza na uštedu zemlju Metz, Marseille nogometaši Naravno da ne, u svakom slučaju, takav propust nije očekivao. Ja i dalje biti Bet365 depozita dom igra u Europa ligi. U srednjem krugu čeka ih neugodno Guingamp, koji je također bore europskih kupova. Razlika između dva kluba je samo dva boda.

Dakako prošlosti oklijevanje Olympique uzrujan o tome više kad četvrti Lyon u derbiju nije bilo dovoljno da sletjeti St. Etienne, kao da je konačno unutar markantnim udaljenost. Njegov sadašnji protivnik svakako bi trebao biti njegov najbolji budući da je nova godina Bet-at-home klađenje i dalje u potrazi za svojim izgubljenim lice. A pogotovo na njegov račun do kraja prosinca pripisati samo pobjeda do sada.

Trener Rudi Garcia je u petak napravio dosta logičan korak za izazovan program, ostavljajući neke od svojih potpore za spremanje. Jednom u igri na terenu dobio Dimitri Payet, koji je nedavno ignorirane povratnu debi u prvoj ligi, pomalo iznenađujuće nije igrao od početka ili Bafetimbi Gomis, najbolji strijelac tima. Oba bi trebala shvatiti u tom vremenskom bazom.

Nakon bitke, svaki općenito, o svemu što će reći da njegova odluka škarohlídům domaći trener. “Ja sam ne žali kada je riječ o odabiru izvješće,” objasniti. “Nevymlouvám, ali nekoliko dana prije Bet-at-home klađenje uživo nego što je odigrao 120 minuta u Coupe de France. Međutim, moramo igrati bolje i dobiti barem jedan bod. Protivnici do pobjede čestitke”, nabrojane razloge poraza.

Za Guingamp je prije sezone, kao i prethodnih godina, prioritet liga spašavanja. Jesen dio ali otišao je fantastično, što minirano do sada. Kao da su uplašeni, ali opcije Bretaňané boriti svoj put u Europa ligi nakon Božića i samo patili. A u posljednjih pet ligaških kola osvojili samo dva boda.

Nakon prosincu neočekivano pobjeda nad PSG je došao samo neku vrstu zadovoljstva. Tim je u krizi, to je potvrdio tijekom vikenda protiv Caenu, koji je umro kod kuće igralištu pored gola. “Dugo sam volio način na koji smo igrali. Mi smo stvorili puno šansi i obranio pristojno. Mi smo bili u mogućnosti podnijeti zahtjev za svoj dugo,” vidi stvari tako loše trener Antoine Kombouaré.

Zbog žutih kartona neće biti na raspolaganju gostima Marcal suspendiranih, na njegovo mjesto može tako privući iskusan Leveque, koji je na ovogodišnjem ligi još intervenirao. Policijski na kraju ostao Yannis Salibur čiji je transfer u engleski Hull nije uspio uprave.


“Poraz Caen je ozlojeđenost. Moramo pronaći unutarnju snagu kako bi se slagala s Marseilleom”, dodao je Kombouaré.