În cazul în care “Rostov” a restabilit egalitatea

În cazul în care “Rostov” a restabilit egalitatea într-un meci invitat cu finalista Ligii Campionilor, fanii, “Atletico” nu s-au ars, dar echipa rusă, și așa mai departe s-au un model de joc defensiv.

“Azmun – iraniene Messi!”. Mass-media spaniolă despre meci, “Atletico” – “Rostov” Foto: Campionatul
1

“Există trei tipuri de echipe care joaca pe apărare: defensive, foarte defensive și” »Rostov – ROZER (Marca) utilizator.

“A fost un adevărat zid rusesc, dar” Atletico “a fost capabil să-i rupă» – ABC.

“Simeon a trebuit să elibereze un alt atacant – este cea mai bună opțiune împotriva echipelor care sunt parcate în trei autobuze lui Portarul” – destructor utilizator (Marca)

Dar nu toate abuzat “Rostov” pentru un accent excesiv pe protecție – să nu se angajeze într-un schimb de focuri cu Griezman și acum, la sfârșitul anului toate!

“Rostov” Am fost impresionat în ambele partide Sportingbet (verifica recenzie). Simeon îi place să spună, ei știu cum să joace fotbal »- Colchonero de Pro utilizator, majoreta” Atlético »(Twitter).

“Rostov” a făcut ceea ce trebuia să facă. Și el aproape că “luat – de Raquel Morales (Twitter)

“Linia de jos este că Ivan Danilyants a câștigat într-adevăr tactic duelul cu antrenorul Diego Simeone. “Rostov” jucat cinci apărători, dar a acționat compact și organizat “- a raportului privind meciul AS.

Și totuși a reușit să sărbătorească realizările de Rostov, care este destul de o lungă perioadă de timp, nu pentru a cuceri cluburile de top din Europa.

“Rostov” a făcut ce a putut să nu “Real”, “Bavaria”, “Barcelona” și “Chelsea” – a marcat “Atletico” în câmpul său. Din ultimele 15 jocuri din “Vicente Calderon” “Atletico” Am pierdut doar două – a pierdut “Benfica” (1: 2), iar acum de la “Rostov” – din raportul meciului Marca.

Nu fără comentarii sale Rave despre joc, “Atletico” și un fler asista Antoine Griezmann. Unii par să fi uitat despre starea meciului și un pic dus în estimări.

“Azmun – iraniene Messi!”. Mass-media spaniolă despre meci, “Atletico” – “Rostov” Foto: Campionatul

“Acest meci arata ca un monolog spunând doar” Atletico “. Madrid a reușit în toate componentele, si a dominat domeniul »- Mundo Deportivo.

“Promadridskaya de presă este Netbet (vezi recenzie) deja pregătit pentru a savura remiza noastră cu” Rostov “, ci o mare Griezmann ia lipsit de această posibilitate” – de Martin (Marca).

“Golden Ball” – Bail “-! Au spus. Foarte amuzant. Griezmann trimite Hello »- El Pais.

În același timp, unii fani ai “Atletico” au fost forțați să se constate lent și inexpresivă joc partener Griezmann pe linia de atac – Fernando Torres. Dar, El Niño în roșu și alb din Madrid toată dragostea, astfel încât el mită buna.

“Atletico” a fost foarte dificil, pentru că el a jucat cu zece oameni: actualul Torres în Liga Campionilor – Nici un asistent “- utilizatorul Calco (Marca).

În cele din urmă, nu trece neobservat și minutul în care Griezmann a marcat golul victoriei. Proprietarii fanii au decis că cel mai bun răspuns posibil la cel mai mare dușman lui nu va fi prezentat http://bonusuri-pariuri.com.

“Nu e de mirare fani,” Atletico “este numit” patetic “(” jalnica “- App.) – Ei bine, cine altcineva va ghici Griezmann după golul 93 minute în strigătul de joc” Ramos, dedicam acest obiectiv pentru tine “?! Noi comparăm cele trei puncte acasă la “Rostov” în grup și un gol în finala Ligii Campionilor »- Mario Colchero (Pasión Deportiva Radio).

“Felicitări pentru indieni! Ei bine, acum ne-am dat seama ce este – pentru a smulge victoria în timp oprire? am făcut doar la finala Ligii Campionilor. Hehe “- utilizator Selegna, un fan al” Real »(Marca).