Dukla Praha – Slovan Liberec

Mielőtt egy fontos játék az Európai Liga Fiorentina váró labdarúgók Liberec hazai színtéren, és a mérkőzés a talaj Dukla Praha. Liberec tavaly ugyanabban stadion nepochodil év, és szeretnék változtatni, extra szervezetnek szüksége van, mint a só, ez akár tizenharmadik.

“Ez nem elég top csapat, mint a Sparta vagy Pilsen, de kiváló minőségű, ami szerintem illik hozzánk. Azt hiszem, ez lehet egy jó meccs. Nem számít, összesen ideális. Minden tiszteletem a Liberec minőség és tapasztalat európai liga, van egy nagy esélye, hogy megnyerte a játékot, “hisz a hazai Marek Hanousek. Dukla utolsó körben, és nem teszi a profit a Mlada Boleslav esett, miután egyetlen cél Stanislava Kolbász hat perccel a vége előtt. Ez volt az első veresége mellett edző Jaroslav Hynek, aki átvette az irányítást a csapat, miután csábította Slavia Jaroslav Šilhavý. Dukla eddig a hetedik helyen.

Sokkal nehezebb csinál Slovan Liberec. Annak ellenére, hogy eltekintve a Dukla megnyerte az utolsó körben, de ez csak a második győzelmét a bajnokságban szakaszában. Egyházközségek edző Henry Trpišovský többé szükség győzelem, mint a só, és sikerült. Teplice verte Folprecht célok és Breiteho 2: 0.

Az Észak-Csehország, továbbá a képviselet a szünetben, hogy megnyugtassa az izgatott helyzetéről távozását edző Trpišovský Sparta. Mindkét csapat megállapodott a játékos és Trpišovský gyakorlata továbbra is edző Slovan Liberec. Csütörtökön ő fogja vezetni a csapatot a mérkőzés az olasz Fiorentina, melyik lesz tekintve progresszív törekvés gombot.

Liberec on Julisce közelmúltban elvesztette 0: 2, ez történt tavaly, és az általános elmondhatjuk, hogy az elmúlt években nem volt ellen Dukla nem. Már négy játék egy sorban ez az ellenfél nem sikerült gólt legteljesebb.

Dukla kell tenni anélkül, Kores, a közigazgatási és Simunek. Mindhárom sérült. Ezután a kérdőjel lógott a Start Vrzala és Smejkal. Liberec káder képviselője útján adott teljes felbomlásával egy csoportja sérülés, de még mindig hagyja, hogy a játék Pokorny és Machuca. Meet elég talán majd Latka a VUCH, elvégre csak azok esetleges indul a mérkőzés Fiorentina ellen fontos lesz.