Coke til uddannelse har ikke vundet endnu, men i kæmpehittet sine raids kom.

Lørdag fejrede han sin seksogtyvende fødselsdag og den næste dag gav os en gave. Forward Tomas Vincour Comets hockey hold i Extraliga kæmpehit med Trinec skubbet på 2: 2 gange i den afgørende shootout og sikret borgerne i Brno på det andet punkt.

Stålproducenter har stadig bevaret føringen i tabellen, den anden komet bagud med tre point, men har to kampe til overs. “For os er det især vigtigt, at vi afbrød en serie af to nederlag i træk. Vi besejrede topholdet og pyt, at kun to bodíky, selv om tre ville være åbenbart bedre, “relishing Vincour, der roste kvaliteten af den prestigefyldte duel.” Vi spillede op og ned, træfninger vi nød os på isen og bestemt seere i fuld auditorium “, troede han.

En specialist i raids er ikke, men når det Kometer træner mens Libor Zábranský kusine spurgte, om han mener, at han nikkede med det samme. “Jeg kan lide at øve, det er sjovt, men ingen Coke’m stadig i uddannelse sejr. At jeg er gladere, at for mig i en så vigtig kamp, men to kom, “strålede Vincour, som ikke vidste, hvor meget vil blive opkrævet for den differentierede mål i forbindelse med fødselsdagen løn.” Så vidt jeg har formået at holde så mængden af handlen indtil mandag, “Han smilede.

Den anden Brno helten blev mere forvard Marek Kvapil, så Comet i ordinær spilletid to gange jævnet med jorden Trinecke lederskab. I nærheden af det selv havde en hat-trick. “I den næste tutovce overspillede jeg, men først og fremmest, at vi endelig vandt. Jeg nyder det endnu mere, at de spillede fantastisk hockey i den fantastiske kulisse. En hat off til Tomas Vincour, razziaer udført fremragende. Det blev set som en stor tillid til dem at gå, “sagde holdkammerat.

Vincour er en erfaren fyr, roste målmand Třinecký
Třinečtí skuffede ikke enten. “Alle vi ønsker at vinde, selvfølgelig, men vi er også en Bodiky. Hun stod imod os et godt hold. Straffesparkskonkurrence er altid også om held og Comet på dette tidspunkt koste mere. Vincour er en erfaren fyr, blev han løsladt. Jeg er meget glad for, at jeg var i stand til at fange i denne kamp, “sagde målmand Peter Hamerlík, der blev foretrukket foran repræsentative såbede og hans team holdt flere delicios kirurgi.