AZ Alkmaar – AFC Ajax

В 12-ия кръг на хит сблъскат две селекции, който тази година е активен в груповата фаза на Европейската лига, въпреки че сегашната му форма е напълно различен. Вътрешен Алкмаар в таблицата Ередивизи в пета позиция с деветнадесет точки, докато Аякс държи второто място с двадесет и шест точки зад лидера Фейенорд изостава от само три точки. Вътрешен избор в последните девет мача спечели само два пъти в тази среща няма да се счита за фаворит.

AZ започна да гният в края на септември, когато в мача срещу Go Ahead изравни 2: 2-ри Оттогава вътрешния сцена вързани два пъти, загубил една и спечели само веднъж. Триточков печалба плячкосано от Den Haag последно спечели на първи съперник 1: 0th Дори и той не успее в груповата фаза на Европейската лига, след четири кръга е събрал само две точки, и с подхода си, тя изглежда много зле. Четвъртък вързани нулевото в Израел с Макаби.

Начало треньор Джон ван ден Бром ще пропусне HAPS, който има проблеми с глезена си. “Играта е със сигурност очаква с залагане на мачове нетърпение, дори ако обособяването домашни три точки ще бъдат изключително трудни. Аякс е в страхотна форма, тя има наистина отлична офанзива и побеждава такава единица не успеете всеки ден. От друга страна, ще ни даде успех всяка неделя можеше психически много помогне “, каза той тъжно вътрешното стратег.

AFC в последните десет мача спечели само осем пъти и само два пъти да изравни, сега така определено иска да разшири добър баланс. За разлика от противника в неделя той процъфтява в ЕП в четири мача вече опит десет точки в четвъртък Тя може да направи един испански Селта 3: 2-ри Таблицата е ясно водеща позиция като един от малкото, които вече гарантира прогрес във фазата на пролетта. Тя може да се направи в последния Ередивизи Excelsior тесните съотношение 1: 0th

“Имахме много добър сезон, от друга страна все още е място за подобрение и ние трябва да продължим в установения темпото. Алкмаар има един наистина добър отбор, очаквайки Катерачът от двете страни. Ние трябва да играе, за да се опита тази игра и ние не трябва да се правят грешки в отбрана. Alkmaar със сигурност преди феновете на домакините иска най-накрая да спечели и ще има още по-голяма решителност, за да успее, отколкото в предишните седмици “, каза той с тревога AFC треньор леко Петър Bosz.

Резултатът ще трябва да направите, без да Ануар Ел Гази, който влезе в бой с просто Boszem и е изключен от обучение, преместването му в друг клуб е толкова неизбежен. Singraven е вън от играта, която художници са работили тяхната магия с ранения глезен. В взаимни мачове от миналата година се представи успешно на Аякс. Той за първи път спечели в Алкмаар лесно 3: 0, и потвърди доминацията си през пролетта в Амстердам, където той победи своя съперник висока 4: 1-ви.

http://xzalagane.com/