1000 spel av Wenger i Arsenal

April 18, 2009, semi-final i FA-Cupen
“Arsenal” – “Chelsea” 1:2
Guus Hiddink snabbt lyckats stabilisera situationen inom laget efter en kort och inglorious tid vid rodret i klubben, Luiz Felipe Scolari. Och denna seger öppnade Holländaren vägen till pokalen, som tillät honom att lämna Stamford bridge som vinnare. Walcott öppnade poäng i den 18: e minut, efter som det verkade som att “aristokraterna” ligachampion trött efter matchen mot Liverpool och kommer inte ha möjlighet att på ett adekvat svar. Men Florent Malouda hade sina egna planer: Fransmannen har återställt status quo, att skicka lag till att ta reda på vem som är bättre i extra tid. Och i extra tid legend blå Lampard och Drogba slog gunners ut ur turneringen, att skicka sig, som kommer senare, i den slutliga segern på Wembley.

29 November 2009, Premier League
Arsenal – Chelsea 0:3
Klubben är Carlo Ancelotti till denna punkt, har redan visat på allvarliga avsikter när det gäller kampen för den största rubriken, men nederlag på Emirates var den första högt offentligt uttalande. Som så ofta händer i dessa grupper, är den viktigaste skillnaden mellan dem var närvaron i Chelsea Drogba oefterhärmlig. På den 41: a minuten som Elfenbenskustens inte utan hjälp av ribban förvandlats till ett mål en cross från Ashley Cole. Då Manuel Almunia har fångat Thomas Vermaelen, som skickade bollen i sitt eget nät. Drogba helt förnedrad hosts-fyra minuter före slutsignalen, vända i ett mål frispark från 24 meter. Detta får Victoria att bryta sig loss från sina förföljare på de fem punkter som så småningom ledde till den första i historien om laget att vinna double, medan Wenger är vårdavdelningar var tvungen att nöja sig med en lägre ambitionsnivå att kämpa för att få in ligachampion kvalifikationer.

27 Dec 2010, Premier League
Arsenal – Chelsea 3:1
Kanske är det detta möte i “gunners” bör vara inspirerad inför dagens match. Den natten avslutades den serie av nederlag från “aristokrater” som spänner över fem möten. Alex song förde klubben framåt i första halvlek, och Walcott och nu Aristocrat Cesc Fabregas klar gästerna, fortsätter jakten på ligatiteln. Victoria var den första under de senaste 11 matcherna mot “Chelsea” och “Manchester United”, som de sedan också besegrade i andra omgången.

Oktober 29, 2011, Premier League
Chelsea – Arsenal 3:5
Tack vare Robin van Persie var möjligt att ett av de största ögonblicken i historien av konfrontation av dessa lag. Åtminstone för “gunners” han är definitivt bland de mest härliga stunder på Stamford bridge. Ett hat-trick holländska anfallaren har gjort det möjligt att festa på den röd-vita området i London. Du kan också påminna om två bra exakta inverkan av Juan Mata och Walcott i den match där ingen av de tävlande var inte redo att ge upp.

22 Mar 2014, Premier League
Chelsea – Arsenal 6:0
1000 spel av Wenger i Arsenal hade blivit en riktig semester, men Mourinho frossade i det faktum att han kunde förvandla det till en riktig mardröm. Redan den 17-Oh för minut “bränd” 0:3 efter exakta slag av Samuel Eto ‘ o, Andre Schurrle och Eden hazard med en straff, som togs bort av Kieran Gibbs, men faktiskt hand i straffområdet spelade Alex oxlade-Chamberlain. Två mål från Oscar och sista rebound motståndare Mohamed Salah, som fått all tid i form av “aristokrater” endast två gånger, slutade slå. Det skulle vara överflödigt att säga att Mourinho var strålande av lycka under postgame intervjun, speciellt med tanke på hans oroliga relation med franska kollegor. Vi rekommenderar också: Betway odds och bookmaker Expekt och mycket populär i Sverige, företaget klick