1 noiembrie colorat rețelele sociale și site-urile de știri în roșu

1 noiembrie colorat rețelele sociale și site-urile de știri în roșu. Și nu e că a început celebrarea asociată cu un anumit partid politic. De fapt, totul este mult mai ușor și este în fața ochilor. Astăzi este exact un an de când “Match TV”, în aer. Un an pentru canalul de televiziune de stat – o perioadă scurtă de timp, dar suficient pentru a determina propria față. In acest moment nu ar îndrăzni să descrie trăsăturile clare ale persoanei, precum și gradul său de conservare.

3

“Match TV” – o nouă tendință în televiziune sportul nostru, dar pentru un motiv sau altul toate eforturile angajaților se încadrează scurt de canal numai până la mijlocul ratingurilor. Interesul în canal este scandaluri aprinse și lyapami care sunt permise în timpul emisiunii. Restul – canalul obișnuit, care poate fi vizualizat, poate fi comutată și nu pot fi incluse deloc. Această atitudine de telespectatori nu onora pe cei care cu o noiembrie 2015 la 1 noiembrie in 2016 a lucrat (și poate nu într-adevăr) pe canalul cu eter. Eu propun să aflu ce a împiedicat “Match TV”, pentru a deveni unul dintre canalele TV de conducere ale țării. După cum se spune, toate în joc!

Zi de nastere – o sărbătoare tristă. 1 ani “Match TV” Photo TV Match

conducere

Această poveste este nici un statut de limitări. În roata de canal de sport sunt două femei – producătorul general Tina Kandelaki și producător creativ Natalia Bilan. Conduse de femei pentru ceva sportiv – întotdeauna în rezonanță. Iar între ei și publicul (sau ventilatoare) displace durează aproape de începutul acestei relații, și la sfârșitul lor. Exemple există destul de proaspete. Este bine cunoscut faptul că Olga Smorodskaya eFortuna (verifica recenzie) nu a putut găsi un limbaj comun cu fanii “Locomotiva”, și nu se poate într-adevăr încearcă, deoarece aceste femei se consideră a fi puternică și independentă, care atestă declarațiile smorodskaya, culege Kandelaki pe Twitter.

De data asta sexul frumos a devenit o piatră de poticnire în relațiile de canal și audiența de sport din Rusia. În Rusia, chiar și mulți experți, și toată lumea este în stare să facă mai bine decât munca lor canapeaua altcuiva. Mai mult decât atât, fiecare pas al acestor lucrători este considerat, se poate spune, sub un microscop, iar orice greseala conduce la un flux negativ. greșeli de gestionare a canalului, uneori, “Match TV”, au fost destul de dur, care a adăugat scepticism la canal lucrarea din prima zi a anunțului său. Ca rezultat, chiar și un canal pentru gospodine “Acasă” în clasament a fost mai mare decât “Match”.

Incertitudinea cursului de dezvoltare

Nu vă pot arăta totul. sportul rusesc este atât de diversă încât un singur canal ar fi, desigur, nu este de ajuns. Acesta este motivul au fost lansate canalele de televiziune cu plată tematice. Problema a fost că aceste canale de conținut care prezintă pe același subiect ca și canalul principal sau sporturile afectate, care, în principiu, nu sunt în cerere. Pe de o parte, o astfel de decizie se poate argumenta că, dacă cineva are un interes într-un anumit conținut, acesta este obligat să plătească pentru ea. Dar cine va plăti pentru ceva care nu este în cerere la stadion? Aceste sporturi ar trebui să fie promovată în mod activ în domeniul public.

Initial, canalul a crezut că sportul ar trebui să fie accesibile pentru gospodine, dar tendințele se schimbă. Recent, “Match TV”, a început să acorde o atenție deosebită eSports. Da, sportul câștigă în popularitate, se spune despre el, dar apoi canalul a făcut o greșeală. Astăzi, șantierul nu este 2005, când Internetul pentru ore ar putea descărca mai multe melodii. Întregul e-sport este disponibil pe site-urile de Internet, cum ar fi Twitch, deoarece cu greu astfel încât să puteți trage o nouă felie de audiență. Gospodine, kibersportsmeny … Cine va fi următorul?

Zi de nastere – o sărbătoare tristă. 1 ani “Match TV” Photo TV Match

imagine

Scandalurile – aceasta este ceea ce trăiesc canal Favbet (vezi recenzie) puncții tehnice constante, disponibilizări, critici lucrătorilor de televiziune – toate acestea au devenit un atribut al “Match TV”. De multe ori, ei vorbesc despre asta mai des decât sportul. Care este vestea interdicția privind sigiliile, care nu sunt discutate doar leneș. Vă puteți aminti nuanțele de îngrijire Stognienko Vladimir, care la noua locatie se dovedește a fi un adevărat profesionist. Care “favorite populare” (în “Match TV” nu ar fi în măsură să utilizeze această frază), a afectat cu siguranță clasamentul și a lăsat un gust neplăcut.

Au existat, de asemenea, oportunități. Apropo, spectacolul “Cult Tour” a fost ceva nou, interesant și oarecum provocator. Cu toate că producătorii nu au putut obține cel mai mult. Recent, Yuri DUD și Evgeny au devenit proprietari de Savin Premiul GQ pentru “Fața televizorului.” Există un sentiment complet a ceea ce este meritul personalităților, nu pe canal. Tot admirat conducea, și despre faptul că canalul a stabilit un nou vector de a vorbi despre fotbal rus, a menționat atât de rar încât, uneori, un anunț de sampon in transmiterea pare logo-ul mai potrivit “Match TV”, în aceeași treaptă de viteză.